Siirry suoraan sisältöön
Valotukku » Valo blogi » Tunnelmavalaistus kodin eri tiloihin

Tunnelmavalaistus kodin eri tiloihin

  • Jani 
Sininen tunnelmavalaisin

Tunnelmavalaistus voidaan luoda helposti aivan jokaiseen kotiin. Asuuko sinussakin pieni sisustussuunnittelija, joka haluaa tuoda kotiin mukavaa tunnelmaa valaistuksen keinoja hyödyntäen? Sopivan iltavalaistuksen suunnitteleminen esimerkiksi juuri siihen kodin tärkeimpään paikkaan, eli makuuhuoneeseen on nykyään tehty erittäin helpoksi. Tiesitkö, että valojen avulla voi myös sisustaa. Netissä on tarjolla monia erilaisia sisustusvinkkejä makuuhuoneen levollisen, aistillisen tai minkä muun tahansa tunnelman luomiseen asukkaan omia valintoja noudattaen.

Minkälainen tunnelmavalaistus sopii juuri sinun tarpeisiisi?

Makuuhuoneen sisustuksella ja etenkin valaistuksella on monille erittäin suuri merkitys. Kiireisen työviikon jälkeen ihminen saattaa kaivata lepoa, mutta myös kauneutta ympärilleen. Haluaisitko sinä yhden tai useamman tunnelmavalon piristämään, mutta samalla rauhoittamaan makuuhuoneesta välittyvää tunnelmaa? Makuuhuoneen muut kalusteet on helppo ottaa huomioon oikeaa valaistusta suunnitellessa, joten mikä on juuri sinun valintasi kodin lähes tärkeimmän huoneen valaistuksen luomisessa?

Toteuta mieleisesi valaistusratkaisu kätevästi verkossa. Valotukku.fi tarjoaa erilaisia valaistusratkaisuja kodin tunnelman luomiseen. Näyttävien LED-koristevalojen avulla jokaisen kodin lämmin tunnelma välittyy myös ikkunoista ulos erityisesti pimeinä vuodenaikoina. Vaikkapa makuuhuoneen kaappien alareunaan voi kätevästi käyttää värikästä LED-värinauhaa. Loihdi valot ikkunaan esimerkiksi kauniiden seinävalaisimien avulla. Voit luoda kotisi seinille ihastusta herättävän huikean valokuvion, jota pitää katsoa aina uudelleen ja uudelleen.

Rakenna upea tunnelmavalaistus terassille tai parvekkeelle

Syksyn pimetessä, mutta ilmojen ollessa vielä ihanan lämpimiä, on mukavaa viettää iltaa yksin tai yhdessä kauniisti valaistulla kodin terassilla. Pienet LED-lamput luovat esiin huikean kauniin tähtitaivaan. Ajastimella toimiva valosarja syttyy puolestaan silloin kun pitääkin, vaikka sinä itse et olisikaan paikalla. Todella kätevää, eikö totta?

Avainsanat: