Siirry suoraan sisältöön
Valotukku » Valo blogi » Näyttävät koristevalot terassille

Näyttävät koristevalot terassille

  • Jani 
Koristevalot terassille.

Koristevalot terassille on loistava hankinta etenkin kesäksi. Monet viettävät terassilla paljon aikaa kesäisin, lämpiminä iltoina syksyisin sekä keväisin. Oikeanlaiset koristevalot parantavat terassin viihtyisyyttä, tunnelmaa ja ulkoasua huomattavasti. Muunlaista näyttävää sisustusta ei useinkaan edes tarvita terassin saamiseksi tyylikkääksi. Koristevalot tuovat myös juuri sopivasti valoa terassille niin, että siellä näkee oleskella, mutta valoa ei kuitenkaan ole liikaa.

Koristevalot terassille valitaan mieltymysten mukaan

Terassin valaistuksessa on otettava huomioon hieman eri asioita kuin sisätilojen valaistuksessa. Ensinnäkin millaiset valot terassille on mahdollista asentaa ja mihin kohtaan terassia ne voisi laittaa? Sopisiko terassillesi esimerkiksi ennemmin seinään tai katokseen kiinnitettävä valo tai ehkäpä kaiteeseen kiedottu valonauha? Ota myös huomioon se, että koristevalon on sovittava kosteisiin tiloihin tai sateeseen, jos terassi on sään armoilla.

Valot ikkunaan on loistava vaihtoehto silloin, kun terassille ei syystä tai toisesta voi laittaa haluamaansa valoa. Terassin ja sisätilan välisessä ikkunassa oleva koristevalo tuo valoa ja kauneutta sekä ulko- että sisätiloihin. Näyttävä vaihtoehto on esimerkiksi valoverho, joka luo lähes satumaisen tunnelman. Valoverhoja on saatavilla myös ulkotiloihin ja se onkin erityisen tyylikäs myös ulos terassin katokseen asennettuna.

Lukuisia vaihtoehtoja

Terassin valaisimiin on olemassa lukuisia vaihtoehtoja. Niitä ovat esimerkiksi lattiarajassa pitkin terassin rajoja kulkevat ulkovalaisimet, näyttävät valopylväät sekä muut erilaisia muotoja, kirkkauksia, värisävyjä ja tyylejä sisältävät valaisimet. Mikäli et tiedä millainen valaisin terassillesi sopisi, auttaa valaisinvalikoiman selaaminen usein päätöksessä. Tällöin eteen voi tulla valaisimia, jollaisia et tiennyt olevan olemassakaan.

Avainsanat: